30.09.2008

müreftespor ligden çekildi

tekirdağ amatör kulüplerinden Müreftespor, yapılan olağanüstü genel kuruldan sonra yönetime aday çıkmayınca sahipsiz kaldı. dolayısıyla, bayram sonrası başlayacak olan tekirdağ 1. amatör küme'ye de katılamayan Sarı-Siyahlılar otomatikmen 2. amatör küme'ye düştü.

yıllar sonra, Mürefte gibi bir beldenin spor kulübüne kimsenin sahip çıkmaması Mürefte'de sporseverlerce üzüntüyle karşılandı. kimsenin elini taşın altına sokup böyle bir sorumluluğa girmemesi taraftarlarca Mürefte adına utanç verici olarak görüldü.

3 yorum:

blanka dedi ki...

o güzelim şaraplar adına saldır mürefte!!!

Adsız dedi ki...

mureftede nezaman birileri guzel bisey yapsa nedense birileride cekemez benim anlamadigim bu olagan toplantiyi isteyenler nerde mureftespor oyunculari yagmurda karda top oynarken kimi hastalanirken ona rahmen yinede top oynamaya devam eden cocuklarin yuzune nasil bakiyolar yaziklar olsun ama allah buyuk bu yapilan o yapanlarin yanina kalmaz ama ben inaniyorum mureftespor bigun cok guzel yerde olucak benim kim oldugum onemli deyil ama murefteyi ve insanini cok iyi taniyorum topu topu 20 futbolcuya murefte sahip cikamiyosa yazik o cocuklar hem calistilar hemde yorgun argin idman yapim top oynadilar buna rahmen yapilan muhameleye bak gercekten utanc verici okadar dukkan market firin manav vs. dukkanlar var herbiri bir futbolcuya sahip cikamadimi o cocuklar calismayip sadece idman yapip top oynasalar inanin 3.lige kadar cikar dahada iyisini yarlardi bu soyledikleri mi yapmak cok mu zor acba sorarim sizlere ben nedesem bos ama gec deyil elinizi vijdaniniza koyun bi dusunun MUREFTELI YABANCI

murefteli yabanci dedi ki...

helal olsun sana murefte bunu yapanlar simdi rahat uyuyolarmi acaba