18.11.2008

Ve Sen Gittin...




Ah ulan Koca Adam

Ah be kardeşim...

Böyle mi olacaktı. böyle mi planlamıştık sonumuzu... Rakı sofralarımız olacaktı dertleşip sevincimizi kederimizi paylaştığımız.. Deplasmanlarımız olacaktı uğruna mesafe tanımadığımız aşkımız adına. Ölmicez ulan diye boşuna mı yırtındık be kardeşim.

Kütahyadan kurtulmuştuk ama sen Mügeyi alıp Antep'e gidecektin. Ben orda da sizi rahat bırakmayacaktım. Daha ne fırlamalıklarımız olacaktı ele güne karşı.

Bu kadar çabuk mu olacaktı çekip gitmen. Oysaki daha cuma günü messengerda Altay deplasmanının planlarını yapmıyor muyduk? Korumada olacağın için camdan bize üçlü çektirecektin hani. Bundan sonra o üçlüleri nasıl çekeceğiz ki biz...

Arada bir misafir ol rüyama diyordu bi şarkı. Sen de sakın bizi oralarda unutma. biliyorum dün de cennetten izledin bizi.

Aslında sen hep beni dinlerdin, ben de seni dinlerdim tartışmazdık bile ama o kadar bağrındım arkandan gitme diye ama bu sefer dinlemedin be kardeşim.. Ben sana o atkıyı boynuna takmak için getirmiştim ulan tabutuna koymak için değil.

Dün morgda seni gördüğüm an bi fena oldum. Aslında o kadar masum yatıyodun ki o kadar sesszidin ki inan o anda senin yerine ben girmek istedim o tabuta.. Hatırlarsın en son ziyaretine geldiğimde enfeksiyon riski yüzünden uzaktan vedalaşabilmiştik. Ama dün morgda tüm enfeksiyonlara inat sana ssımıskı sarıldım öptüm seni hissettin dimi kardeşim...

Ulan Koca Adam böyle mi olacaktı. herkes bizi gülen hallerimizle hatırlarken ben sana ağlayarak yazı yazıyorum. Ne suç işledik te böyle bi cezayla karşı karşıyayız..

Herkes Dayanamadı Koca Adam diyor..

Söyle be kardeşim biz nasıl dayanalım.

1 yorum:

blanka dedi ki...

kelimeler bitti...