25.01.2009

edirne notları

uzun zamandır yazamıyordum. 10 ocakta 7.sezonun 1.dönem finalleri için Edirne'ye gittim. her gidişimde daha da yabancılaşıyor sanki bu şehir bana. o eski tadı tuzu yok yani eskisi gibi. erken gidip yine notları toparladık, çok çalıştık, sınavlara girdik şimdi sonuçları bekliyoruz. sınavlar dışında bol bol içtik tabi. hani bazı şehirler vardır ya, içmekten başka şansın yoktur o şehirlerde. bu arada söylemeyi unuttuk, ali abi'ye uğradım, herkese selamı var.

18 ocakta Edirnespor - Anafartalar maçına gittim. Edirnespor 5-1 kazandı. Anafartaların hocası tribüne el kol yapınca hakem tarafından kırmızı kartla tribüne gönderildi. maç o esnada 3-0. son on dakika falandı, bizim elemanlar kaşla göz arası, ellerinde davul tokmakları falan, polise de çaktırmadan Anafartaların teknik direktörünün oturduğu yan tribüne geçtiler, Allah ne verdiyse girdiler herife. maç durdu, takviyeler geldi, ayırdılar falan. Anafartalar, Keşan'ın takımı. bizde maç boyunca Keşan'a yüklenince adamlar kızdılar tabi. neyse maç biterken Keşan'la yapılan canlı bağlantıda, Keşanspor'un son dakikada attığı golle Ayşekadın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği haberi gelince üzüldük biraz. 4 puanlık fark aynen devam ediyor ve bu pazar (25 ocak) Edirne 25 Kasım Stadı'nda Edirnespor - Keşanspor maçı var. her iki tarafta bu maça sanki boca-river maçıymış edasıyla bakıyor. birbirlerini zerre kadar sevmiyorlar. öğlen vakti bi canlı bağlantı yapıp skor öğrenmek lazım.

ilk hafta biraz kar, biraz ayaz, biraz da yağmur vardı. ikinci hafta çok güzeldi hava. Edirne'ye iner inmez fena dondum. Esenler'de kapadım gözlerimi, Edirne otogarında açtım. daha yokluğunun ilk akşamında çalıyordu otobüsten inerken ben..

Edirnespor - Keşanspor
25/01 Pazar, 14:00
Edirne 25 Ocak Stadı

2 yorum:

blanka dedi ki...

maç nolmuş?
bundan haber verin arkadaşım :)

çalgıcı dedi ki...

keşan 2-0 kazandı.